Hej!

Hej!

Jag heter Maria och bor i Esbo med man, 3 små döttrar och två yra katter.

Jag har helt klart varit en projektmänniska i mitt vuxna liv. Först kom projekt Doktorera inom Cancerforskning. Sen kom projekt familj och barn, vilket resulterade i Leia (10/08), Tilda (06/10) och Laura (02/12). Efter 6 år hemma var det dags för ett nytt projekt.

Jag är numera också utbildad Professionell Organisatör samt fem före färdig certifierad inredare och hemstylist.

Jag gillar Skandinavisk enkel stil och att pyssla med händerna. Jag älskar blommor och grönväxter och säger aldrig nej åt en kopp kaffe eller en glass. Jag försöker fokusera på livets och vardagens små positiva och vackra stunder.

Mitt mål är ett lugnare liv med mindre stress och mera tacksamhet. Jag vill ha möjligheten att njuta av så gott som varje stund.

 

Hei !

Nimeni on Maria ja asun Espoossa miehen , kolmen pienen tyttären ja kahden kissan kanssa.

Aikuisikäni on koostunut erilaisista projekteista. Ensin oli projekti väitöskirja syöpätutkimuksesta. Sen valmistuttua tuli projekti perhe ja lapset, jonka tuloksena meillä on kolme ihanaa tytärtä: Leia ( 10/08 ), Tilda ( 06/10 ) ja Laura ( 02/12 ) . Kuuden kotiäitivuoden jälkeen kaipasin taas uutta projektia.

Olen nyt koulutettu ammattijärjestäjä ja viittä vaille valmis sertifioitu sisustaja ja kotistylisti .

Pidän skandinaavisen yksinkertaisesta tyylistä ja käsillä tekemisestä. Rakastan kukkia ja viherkasveja, enkä koskaan kieltäydy kupista kahvia tai jäätelöstä . Yritän keskittyä elämän ja arjen pieniin positiivisiin ja kauniisiin hetkiin.

Tavoitteeni on kauniimpi ja vähemmän hektinen elämä jossa on vähemmän stressiä ja enemmän kiitollisuutta.

2 tankar på “Hej!

  1. Hej!
    Nu måste jag ge mig till till känn efter att ha hängt på din blogg ett tag… Jag är ingen bloggläsare i vanliga fall men fick ett ryck för nån månad sen och började surfa runt på finlandssvenska bloggar, hamnade på din och beundrande din inredning och tyckte det var kul att läsa om nån annan med flickor i samma ålder (har själv flickor födda 1108 och 0210, trean saknas här ännu 🙂 ).
    Det tog ett tag innan jag sen såg en bild på dig och till min förvåning märkte att det var nån jag kände igen, fast jag nog bara minns dig som den mest målinriktade karriärskvinnan i klassen och blev lite förvånad över att du tar dig tid till stickning och pysslande!

    Hälsningar från Lisa från Kronoby som studerade med dig för läääänge sen och nu lämnat genetiken för ett liv i Österbotten där jag försöker få ihop livet med barn, hund, hus och jobb, men drömmer om tid och ro att tejpa lite mer….
    (Tack för en jättefin blogg och fina bilder, och många situationer att känna igen sig i och inredningstips att härma.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s